Skånela vann enkelt i säsongspremiären

 

Ett tröttkört Skånela hade inga som helst problem att vinna säsongspremiären mot gästande Div 1 laget HK Eskil från Eskilstuna. Redan från start visade Skånela att man var klasser bättre. 

Skånela inledde säsongen med att köra över gästande HK Eskil hemma i Vikingahallen. Det märktes tydligt att Skånela spelar i en högre serie. Frågetecknen fanns dock innan matchen då Skånela haft en mycket tuff träningshelg och hur tröttkörda var spelarna.

Det visade sig omgående att laget  var på hugget och de såg både pigga och spelsugna ut. Skånela gick tidigt upp i en 3-0 ledning. som bara växte och till slut vann man med hela tjugo bollar 37-17 (18-9)

Samtliga nyförvärv visade upp sig 

Vi som var på plats fick se samtliga tre nyförvärv som alla visade att dem kommer att bli en tillgång för laget kommande säsong. Dessutom fick vi se en comebackande Mattias Friström som fick hela förra säsongen förstörd av en skada.

-Vi gör en bra prestation idag. Vi visste inte hur tröttkörda grabbarna skulle vare efter den träningshelg vi haft med fem stenhårda pass. Killarna såg dock pigga och spelsugna ut och vi gör rakt igenom en riktigt bra insats. Marcus Nilsson och Alexander Holmberg delade på målvaktssysslan och stod varsin halvlek. 

Ser lovande ut 

-Roligt att vara igång igen med matchandet. Vi har fortfarande en hel del att jobba med som samarbete, det taktiska och det tar ett tag innan alla hittat in i sina roller. Men det ser riktigt lovande ut så här långt avslutar assisterande tränaren Jesper Östlund.

Nästa match blir på onsdag borta mot GUIF samt Kungsängen hemma på torsdag. 

Matchfakta 

Skånela IF-HK Eskil  37-17 (18-9)

Vikingahallen Märsta

Målskyttar Skånela.

Iris Ganibegovic 6, Robert Ladan 6, Simon Källström 5, Fredrik Olsson 4, Oskar Hedvall 4, Andreas Söderman 3, Gustav Näslund 2, Adam Rahali 2, Rasmus Nilsson 2, Mattias Friström 1, Jesper Filén 1, Isak Nielsen 1.

Bosse Andersson 

Foto Bosse Anderson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s