Nyförvärven bakom Skånela poäng

Handbollsallsvenskan: De båda nyförvärven Iris Ganebegovic ( #8 bilden) och Simon Källström  (lån) hade stor del i att Skånela tog sin första poäng för säsongen

Efter två raka förluster så tog ikväll Skånela sin första poäng för säsongen. Men det satt riktigt hårt inne. Med bara sekunder kvar kunde Skånela kvittera på straff och därmed undvek man ytterligare en tung förlust.

Det blev en rakt igenom en jämn match där lagen följdes åt från början till slut. Som mest skilde det tre bollar lagen åt.

Vi måste bli skarpare

-Jag tror inte något av lagen är nöjda med insatsen idag. Det var många tekniska fel, glesa försvarsspel och slarv från båda håll. Vi måste bli skarpare, vi är inte alls bra idag och det är mycket som inte stämmer. Vi gör helt enkelt en dålig prestation.

Halvskador i truppen bekymrar 

-Under matchens sista fyra, fem minuter bränner vi flera lägen där vi kunde avgjort men missar och istället hamnar vi i underläge med 57 sekunder kvar. Vi har en hel del halvskador i laget som bekymrar.

Yosef aktuell för comeback

-Det gör att vi får tung belastning på flera spelare och att spelare får spela på nya ovana positioner. Nu får vi jobba hårt under veckans träningar och försöka hitta tillbaka till våra grunder igen. Till nästa vecka hoppas vi att Yosef Rahali ska vara spelklar igen och att Iris och Fredrik Olsson ska vara hundraprocentiga igen.

-Visst är man besviken men samtidigt får vi vara glada åt poängen som matchen gestaltade sig, där vi lyckades kvittera i matchens sista sekund. Vi kan bara fortsätta att kämpa på summerar tränaren Jesper Östlund matchen som vill lyfta fram Simon och Iris.

Matchfakta 

Skånela IF-LIF Lindesberg 29-29 (14-15)

Målskyttar Skånela 

Iris Ganebegovic 9, Simon Källström 9, Jesper Filén 4, Oscar Frank 3, Oskar Hedvall 1, Isak Nielsen 1, Andreas Söderman 1 Robert Ladan 1.

Publik 454 Vikingahallen Märsta

Bosse Andersson 

Foto Bosse Andersson/Arkivbild 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s