Sur förlust för Uppsala HK

Handboll Div 1 Norra: En näst intill handbollsfri helg av nån anledning som jag inte har koll på varför utan de få matcher som spelats avgjordes i veckan samt under lördagen. 

På lördagen var dock Uppsala HK herrar i Tyersö för match mot topplaget HK Tyrold.  En match där Uppsala hängde med bra och var i ledning under stora delar av matchen. Dock lyckades man inte knyta ihop säcken utan HK Tyrold kunde gå förbi och avgöra under matchens sista åtta minuter.

Debut för Arni Arnason 

-Vi gör en rakt igenom bra match idag. Vi får en riktigt bra start på matchen och är i ledning under hela den första halvleken. Vi spelar inspirerat och utnyttjar våra lägen framåt samt att vi är riktigt bra i försvar och målvaktsspelet.

Inte tillräckligt noggranna 

-Vi inleder andra halvlek med en tremålsledning som blir fem bollar upp till vår fördel men tyvärr börjar vi slarva lite och är inte tillräckligt noggranna i vårat anfallsspel vilket gör att vi bjuder in den i matchen så att dem kan komma ikapp.

En sur förlust 

-På slutet får vi ett par olyckliga utvisningar emot oss samtidigt som dem börjar plocka målvakten och spela med sju utespelare som ger resultat och det blir avgörande. Vi får dock en sista chans när ca 15 sekunder återstår men deras målvakt räddar. En sur förlust där jag tycker vi är värda minst en poäng summerar tränaren Per Haglind matchen.

Matchfakta Div 1 Norra herr

HK Tyrold-Uppsala HK 24-23 (12-15)

Målskyttar Uppsala 

Kevin Isberg 5, Viktor Eriksson 5, Arni Arnason 4, Lynx Beverskog 3, Milan Kapuran 2, Adam Alm 2, Per Ehn och Oscar Groppfeldt 1 mål vardera.

Publik 69 Tyrseöhallen Tyresö

Bosse Andersson

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s