HK Ceres tillbaka som vinnare

Div 2: Efter debaclet mot IK Bolton senast hittade Ceres tillbaka på vinnarspåret igen på söndagen när Spånga HK var på besök i Sportcentrum. 

Ceres tog en ny seger i hemmaborgen på söndagen. Det var en match som präglades av en hel del tekniska fel och stundtals vidöppna försvar. Ceres var dock steget före och tog bäst vara på motståndarnas misstag. Man gick till halvtidsvila med fyra bollars ledning.

I den andra halvleken var det Ceres som kontrollerade händelserna även om Spånga krympte avståndet en aning på slutet.  Men någon fara var det aldrig utan Ceres kunde jubla efter en rättvis seger.

I och dagens seger befäster Ceres sin femteplats i tabellen och tar dessutom in två poäng på tabelltrean Spånga.

-Vi gör en bra match idag mot ett Spånga som visat god form på slutet då dem bl.a slog Lidingö i senaste omgången. Vi fick tillbaka flera spelare idag som saknades senast mot IK Bolton vilket märkets.

-Vi spelar stabilt förutom under en period i mitten av första halvleken då vi tappar en ledning på 12-7 till 12-11. Då tar vi en timeout och hittar tillbaka in i matchen igen. Därefter tycker jag vi  har matchen under kontroll även om vi slappnar av lite på slutet och dem får snygga till siffrorna en aning summerar HK Ceres tränare Bob Tollbring matchen.

Matchfakta 

HK Ceres-Spånga HK 31-28 (17-13)  

Målskyttar Ceres. 

Dennis Rönnblad 10, Caspar Camitz 6, Peter Björk 4, Jesper Lidberg 3, Andreas Jansson 3, Martin Pettersson 2, Sam Liljegren 1, Anton Angbunta 1

Publik 68 Sportcentrum Norrtälje.

Foton från matchen hittar ni här 

Bosse Andersson Text & Foto 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s