Skånela övertygade och vann klart

HANDBOLL: Torslanda gjorde matchens första mål sedan var det här gästande Skånelas match från matchminut sex till slutsignalen ljöd. 

Torslanda höll jämna steg med Skånela under de inledande sex minuterna men sedan var det gästerna som tog kommandot och gick sakta men säkert ifrån. I halvtid var Skånela i ledning med hela nio bollar.

Trots en bra inledning av Torslanda i andra halvlek då man gjorde 3-1 så var dem aldrig ens nära att komma ikapp Skånela som hade en betryggande ledning halvleken igenom. Till slut stannade det vid seger med tio bollar och två oerhört viktiga poäng för Märstalaget. 

-Vi gör en rakt igenom bra match. Gott med seger här nere. Idag får vi till alla lagdelar både målvaktsspel, försvar och kontringsspelet. Trots att vi leder med nio bollar i paus missar vi en hel del i andra fas vilket jag inte är nöjd med.

-I andra halvlek tycker jag att vi går ner oss lite till en början men rättar till det och när vi är på plats så är vi klart bättre än Torslanda. Fredrik Olsson är tillbaka efter skada och sätter sex bollar, Mackan i mål strålande samt Yosefs försvarsspel är helt klockrent men detta är framförallt en laginsats rakt igenom summerar tränaren Jimmy Karlsson matchen.

Matchfakta

HK Torslanda Elit-Skånela IF 24-34 (11-20)

Målskyttar Skånela 

Simon Källström 7, Fredrik Olsson 6, Oskar Hedvall 4, Andreas Söderman 4, Jesper Filén 3, Robert Ladan 3, Yosef Rahali 2, Oscar Frank 2, Iris Ganebegovic 2, Simon Lindberg 1.

Bosse Andersson Text & Foto/Arkivbild 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s