HK Ceres damer bara vinner

HANDBOLL: Ceres damer fortsätter att vinna. Den vid två tillfällen inställda matchen borta mot Bollstanäs kunde äntligen genomföras på onsdagskvällen. 

Det blev åter igen en målsnål historia när Ceres med bara nio spelare i truppen kunde bärga två nya poäng och nu har man verkligen kontakt med topplagen. Efter dryga 10 minuter hade publiken bara fått se fyra mål varav gästerna svarat för tre av dessa.

Därefter blev det en måltorka i nästan sju minuter innan Ceres åter hittade nätet till 1-4. Resten av halvleken fortsatte i samma anda och i halvtid var ställningen 3-7 . I den andra halvleken kröp Bollstanäs närmare och med 45 minuter spelade var det bara två mål upp för Ceres.

Avgörande kom under matchens sista fem minuter då Ceres vid ställningen 10-12 kunde göra två raka mål fram till 10-14 vilket hemmalaget inte mäktade med att hämta in. Det här var Ceres femte raka seger och nu har man faktiskt bara två poäng upp till serieledande Uppsala och Kungsängen där det senare har en match mer spelad.

Ett stark försvar och målvaktsspel är klart bidragande orsak till att laget vinner. Nu väntar närmast Täby borta på lördag 27 januari med avkast 16.45.

Matchfakta 

Bollstanäs-HK Ceres 11-14 (3-7)

Målskyttar Ceres 

Alice Tollbring 7, Ronja Linusson 3, Cassandra Andersson 2, Majken Asplund 1, Lovisa Eriksson 1

Publik 32 Smedsgärds Sporthall Upplands Väsby

 

Bosse Andersson Text & Foto/Arkivbild

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s