Den berömda promenaden i parken för Skånela

HANDBOLL: Skånela åkte på söndagen till södra Stockholm för möte med tabelljumbon IFK Tumba. Det hela slutade med en stabil seger där Skånela avgjorde matchen redan under den första halvleken. 

Hemmalaget Tumba var med i den här matchen i två minuter. Sen visade Skånela prov på hur man spelar försvarsspel som var i princip felfritt. Dom gånger Tumba kom till avslut stod Marcus Nilsson där och spikade igen totalt.

Fem bollar var allt som hemmalaget lyckades göra under de första trettio minuterna. Skånela var det klart bättre laget på alla punkter. I den andra halvleken behöll Skånela skärpan och Tumba var aldrig ens nära denna söndagseftermiddag.

En rakt igenom stabil insats och så mycket närmare den berömda promenaden i parken kommer man nog inte.  I och med segern (om jag räknat rätt i hastigheten) klättrar Skånela nu upp på en sjätteplats i denna otroligt jämna tabell förbi både Amo, Rimbo och Kungälv.

Men samtidigt så så finns där flås i nacken så även om blicken är riktad uppåt så bör man nog fortfarande hålla lite koll även i backspegeln. Men visst har 2018 inletts på bästa möjliga sätt. Fyra matcher har gett lika många segrar. fortsätt gärna så.

Matchfakta 

IFK-Tumba-Skånela 19-33 (5-14)

Målskyttar Skånela 

Iris Ganebegovic 5, Jesper Filén 4, Fredrik Olsson 4, Simon Källström 4, Yosef Rahali 3, Oskar Hedvall 3, Oscar Frank 3, Isak Nielsen 3, Mattias Friström 2, Robert Ladan 2,

Bosse Andersson Text & Foto/Arkivbild 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s