HK Ceres avslutade säsongen med seger

HANDBOLL: HK Ceres avslutade säsongen med rättvis seger mot Enköpings HS efter en stabil insats. Ceres slutar därmed på en sjätteplats i tabellen. 

Efter en dubbelbokning i Sportcentrum fick Ceres damer snällt flytta på sig och säsongens sista hemmamatch fick spelas på bortaplan i Rimbo. Nu påverkade det knappast Ceres ett dugg utan man kunde avsluta säsongen med en stabil seger och två poäng.

Enköping höll jämna steg i åtta minuter sen tog Ceres kommandot och gjorde ett litet miniryck med tre raka bollar fram till ledning 7-4 en ledning som pendlade mellan tre till fyra bollars ledning fram till halvtidsvilan. 

I andra halvlek utökade man sin ledning och var som mest i ledning med åtta bollar. Enköping kunde dock snygga till siffrorna en aning på slutet men någon fara att Ceres skulle tappa matchen var det aldrig.

Därmed är även säsongen över för HK Ceres som slutar på en sjätteplats med 26 inspelade poäng på 22 omgångar. Noterbart är också att Felicia Sjöberg som luffat runt i Asien under vintern gjorde comeback idag. Hon kom direkt från Arlanda och bidrog med sex mål. 

Därmed tackar jag tjejerna för den här säsongen. Det har varit kul att följa eran resa under det gånga spelåret och så hoppas jag att vi ses igen till hösten.

HK Ceres Norrtälje-Enköpings HS 25-21 (12-8) 

Målskyttar HK Ceres 

Felicia Sjöberg 6, Lovisa Eriksson 5, Alice Tollbring 5, Ronja Andersson 4, Veronica Rödin 3, Ronja Linusson och Linn Kraft 1 mål vardera.

 

Bosse Andersson Text & Foto 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s