Inför Upplandsderbyt med Jimmy Karlsson

Handboll: På måndag kväll går säsongens första Upplandsderby mellan Skånela och Rimbo av stapeln i Vikingahallen. En match som alltid brukar innehålla mycket känslor och dramatik. Bloggen kollade läget hos Skånelas tränare Jimmy Karlsson iför derbyt.

-Vi ser verkligen fram emot derbyt. Det brukar alltid bli tuffa matcher mot Rimbo som får gälla som lite favoriter. Dels då de har inlett oerhört starkt och dessutom har dem plusstatistik på oss de tre senaste säsongerna. Vi har en seger och två oavgjorda på de senaste sex matcherna.

Nyckeln till att vinna på måndag?

-Rimbo har imponerat så här långt och man har utvecklat sitt sju mot sexspel vilket man är riktigt trygga i . För oss handlar det om att få stopp på deras skytte och att få snabba omställningar. Dessutom måste vi fortsätta sätta vårat försvarsspel. Lyckas vi med det har vi stora möjligheter att få med oss båda poängen. 

-Förutom Hampus Söderman som varit skadad ett tag nu är truppen helt intakt. Vi har inga skador eller sjukdomar som stör. Vad vi måste göra är att få fart i vårat attackspel, tajming samt att vi får mer rörlighet samt minska våra tekniska fel.

-Vi har tränat bra under den gånga veckan och är väl förberedda för match. Det finns inga hemligheter då vi känner varandra bra och vet vad som väntar. Vi tror på oss och vårat spel och går självklart för seger. 

-Vi hoppas på mycket folk på läkterna Dessutom kommer det att bli en speciell match för Jesper Forsberg som kom till oss från just Rimbo inför årets säsong. Han känner ju till deras spel och skytte likväl som dem har nog rätt bra koll på Jespers målvaktsspel avslutar Jimmy Karlsson.

Att det kommer bli mycket känslor och tufft nere på planen och mycket folk på läktaren vet vi. Så kom i tid. 19.30 är det avkast i Vikingahallen. 

Bosse Andersson Text & Foto 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s